Onderhoud en reparatie van uw boot

Wanneer is de laatste keer dat u uw boot of schip helemaal hebt laten nakijken? Misschien is de laatste onderhoudsbeurt jaren geleden geweest en begint de laklaag af te bladderen. Of loopt de motor niet meer zo soepel. Jachtservice Nijdam uit Terherne verzorgt het gehele onderhoud. 

Ankerlier; winterstalling boot; winterstalling Terherne; scheepsreparatie; scheepsmotoren

Onderhoudsbeurten

De wintertijd is vaak het moment om uw schip helemaal na te (laten) kijken. Wij verzorgen het gehele onderhoud. Moet de motor worden nagekeken? Bij onze jachtservice hebben we ervaring met onderhoud van zowel inboard-dieselmotoren als buitenboordmotoren. Ook elektrische scheepsmotoren kunnen voor een goede opknapbeurt bij ons terecht. Verder is het natuurlijk mogelijk om het onderwaterschip opnieuw in de antifouling te zetten of de romp opnieuw te schilderen. Naast onderhoud kunt u ook voor de installatie van onder meer navigatieapparatuur en de accu van uw boot bij ons terecht.

Polyester

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van polyester. Vaak is een boot met een flinke poetsbeurt weer flink op te knappen. Wij polijsten en poetsen dan ook uw romp of opbouw van uw boot. Eventuele krassen of beschadigingen kunnen we wegwerken zodat u deze bijna niet meer ziet. Overige gelcoat of glasvezel reparaties verrichten wij ook voor u. 

Buitenboordmotoren

Voor deskundig onderhoud of reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn niet merk gebonden, daarom ben u bij ons welkom met elke motor. Ook voor de levering van onderdelen of nieuwe motoren kunt u bij ons terecht. Voor zowel Yamaha, Mercury, Suzuki, maar ook voor andere buitenboord motoren. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Scheepsreparatie

Is er iets stuk aan uw boot of schip? Dan is een onderhoudsbeurt niet genoeg. We repareren uiteraard ook onder meer scheepsmotoren. U hoeft niets te doen, wij kunnen op locatie uw boot repareren en indien nodig halen we de boot namelijk gewoon op. Na de reparatie is uw vaartuig weer klaar om de Nederlandse wateren op te gaan.

Ankerlier; winterstalling boot; winterstalling Terherne; scheepsreparatie; scheepsmotoren